Praktijk voor Natuurgeneeskunde M.C. Smit in Santpoort-Noord

NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT

Over Praktijk voor Natuurgeneeskunde M.C. Smit

Praktijk voor Natuurgeneeskunde M.C. Smit valt onder de rubriek geneeskunde in Velsen.

Wilt u gezonder en energieker worden door natuurlijke middelen en natuurlijke behandelmethodes? Dan bent u bij mij van harte welkom.

Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en ik werk vanuit een holistische visie. Geest, lichaam en ziel zijn met elkaar verbonden. Een emotionele gebeurtenis kan klachten veroorzaken in je lichaam als deze niet verwerkt wordt. Een verstoring in je lichaam kan weer een uitwerking hebben op je geest/ziel. Mijn doel is dan ook de oorzaak van jouw klacht te achterhalen en samen met u op te lossen.

De basis van mijn behandelingen is voetreflextherapie. Hiermee worden blokkades in je lichaam opgeheven en zal uw energie weer goed doorstromen. Ik maak hierbij gebruik van de helende kracht van kruiden; Reiki en bachbloesem. Uw zelfgenezend vermogen van uw lichaam wordt hierdoor gestimuleerd, zodat uw klacht kan verminderen of zelfs geheel kan verdwijnen.

Naast voetreflextherapie geef ik ook de volgende behandelingen. - Fytotherapie - Bach Bloesemtherapie - Metamorfosemassage - EMDR - Reiki

Mijn doel is dat u meer ontspanning, vitaliteit en gezondheid ervaart, en u meer kan genieten van uw leven.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk voor Natuurgeneeskunde M.C. Smit uit de rubriek geneeskunde uit Velsen is gevestigd aan de Kerkweg 37 in Santpoort-Noord. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30152604.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk voor Natuurgeneeskunde M.C. Smit zijn o.a. :