Preseli Bluestone Coaching in Haarlem

Welkom bij Preseli Bluestone Coaching | Tarot, energetische healing en spiritueel coaching

Over Preseli Bluestone Coaching

Preseli Bluestone Coaching valt onder de rubriek coaching in Velsen.

Hilde van der Dussen is het gezicht en de drijvende kracht achter Preseli Bluestone Coaching. Ik ben een tarotlezer en werk als coach. Ik heb mijn coachopleiding (geaccrediteerd door NOBCO) met succes afgerond en heb cursussen tarot gevolgd. De coaching sessies en tarotleggingen die ik geef, doe ik zowel face to face als online. Dit kan in het Nederlands of in het Engels.

ben je op zoek naar een coach of een tarotlezer? Omdat je graag de controle hebt, het moeilijk vindt je kwetsbaar op te stellen, je de verbinding met je lichaam bent verloren? Wellicht voelt het leven alsof je constant tegen de stroom in roeit? Je enorm onrustig bent in je hoofd, je het gevoel hebt jezelf een beetje kwijt bent geraakt? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Preseli Bluestone Coaching. Een tarotlegging, coaching of een combinatie daarvan je helpen om je eigen pad te bewandelen en bewuster te leven.

Ik help je om duidelijkheid en inzicht te krijgen in wat je ervan weerhoudt je ware zelf te zijn en je eigen pad te volgen.

Mijn missie is om een plek te creëren waar je je veilig en gehoord voelt en waar je inzichten opdoet om oude patronen en blokkades te doorbreken, zodat je aanwezig bent en authentiek leeft.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Preseli Bluestone Coaching uit de rubriek coaching uit Velsen is gevestigd aan de Nieuwe Gracht 5A in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55384732.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Preseli Bluestone Coaching zijn o.a. :