Wijkom Uitzendbureau in VELSEN-NOORD

Wijkom is sinds 1995 gespecialiseerd in het uitzenden & detacheren van technisch personeel. Wij onderscheiden ons door inlevingsvermogen in de dagelijkse werksituatie van opdrachtgevers en medewerkers. Wij hebben oog voor mogelijkheden, oplossingen en service.

Over Wijkom Uitzendbureau

Wijkom Uitzendbureau valt onder de rubriek bouw bedrijf in Velsen.

Voortdurend de personeelsbezetting afstemmen op zowel kleine tot zeer omvangrijke als korte tot langdurige projecten vergt dikwijls een behoorlijke inspanning. De variabele personeelsbehoefte zal daarom ook niet altijd naadloos aansluiten op de personeelscapaciteit. De Wijkom groep speelt hier al ruim 18 jaar slagvaardig en flexibel op in. Wij zijn actief in het uitzenden en detacheren van personeel in de techniek, bouw, logistiek, administratie, grond- weg - en waterbouw.

Onze vakkundige en ervaren intercedente’s stellen altijd alles in het werk om optimale resultaten te bereiken. Ook voor gecompliceerde roosters en ingewikkelde vraagstukken bieden zijn oplossingen. Als echte teamspelers weten zij wat telt en zorgen zij ervoor dat alle opdrachten snel, accuraat en daadkrachtig worden uitgevoerd.


Ons hoofdkantoor is gevestigd in Velsen-Noord maar het werkgebied bestrijkt heel Nederland. De Wijkom groep is VCU*gecertificeerd, is in het bezit van het NEN 4400-1 certificaat** en is aangesloten bij de NBBU. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan ons kantoor. U bent van harte welkom!

Opleiden en begeleiden

Personeel dat werkzaam is bij de Wijkom groep wordt in de gelegenheid gesteld om arbeidsgerelateerde opleidingen te volgen.

De opleiding wordt betaald door de Wijkom groep. Het personeel krijgt hiervoor een opleidingsovereenkomst.

Wijkom biedt de volgende mogelijkheden:

* Flenzencertificaten hoge en lage druk

* Las certificeringen (alle disciplines)

* Bedrijfshulpverlening

* VCA 1 en VCA vol

* Veilig werken met de wiellaatschop (shovel)

* Veilig werken met de hoogwerker

* Vapro A en B

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wijkom Uitzendbureau uit de rubriek bouw bedrijf uit Velsen is gevestigd aan de Rooswijkweg 316 in VELSEN-NOORD. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0251-247312.

Diensten en producten voor bouw bedrijf

Trefwoorden die horen bij Wijkom Uitzendbureau zijn o.a. :